User avatar
By Mihai
#233425
This looks to be a question of how the camera view looks in Studio, it looks like you don't see the whole frame in the viewport? Try resizing the viewport so you see the yellow frame of the camera.
By sandykoufax
#233434
Thank for the reply, Mihai.

but I don't think so.

as you can see, the position of the pillar in the RED Rectangle is the same between two screenshots.

but only background images are different. :?
User avatar
By Mihai
#233437
But the whole render is zoomed in, that's why it appears the background doesn't match the viewport. Look at the rest of the render, it doesn't correspond at all with the viewport. Try changing the viewport, so you see the top/bottom camera frames instead, see what happens.
By sandykoufax
#233440
Image

The green rectangle is the render area(sorry not delicate :P ).

The man is the right side of the pillar in the red rectangle mark.

Image

He is the left side of the pillar in the red rectangle.

My question is that why he moved position.

I changed viewport to 2d or other camera and back to the camera view.

but nothing changed.
User avatar
By Mihai
#233458
And the background image is screenmapped? It looks like an inconsistency between the viewport zoom of the screenmapped image and the render...

Would it be possible to send me the scene of just that camera and the background? You can delete everything else.
User avatar
By Ernesto
#235479
I cannot believe that much discussion on an obvious fact.
If I do not know about the matter, I will never fill the forum with writing that cannot help!
My opinion.

Ernesto

Hi Sam- sorry, I am on a PC.... other than install[…]

Hi, I'm having number of problems using MXS Refer[…]

Same here. I'm on iMac Pro - and it's pretty fine […]

Maxwell for Maya on OSX

+1 Waiting for this one also. Wanna try the textur[…]