Sorry guys, a few words in Dutch.
Hey Joep,
Ja leuk, er zijn er helaas niet zo veel op het forum
Ik heb wel in een aantal mooie zaken gewerkt, als laatste als sous chef in Restaurant de Gieser Wildeman noordeloos (1 ster), daarvoor Het Kasteel van Rhoon bij Ad Janssen, die is nog wel eens op TV te zien, en ook Restaurant Onder de Molen in Bergambacht, en in Maarssen bij restaurant De Wilgenplas (toen 1 ster, bestaat inmiddels niet meer in die vorm helaas) en in Henderik ido ambacht bij de Brave Henderik (toen ook 1 ster)
En nog een paar kleine (maar niet minder leuke) zaakjes als leerling
Ow en wat je zegt... wat een KUT weer..... pffffff hehehe
Wat je mes betreft, zoals je hem overeind hebt staan dat zou inderdaad niet moeten kunnen, als je snijd moet je mes op de plank al snijdend "afrollen" anders snijd het laatste stuk van je mes niet meer mee, (ooit een keer een loeiende ruzie over gehad met een slijper die mijn messen sleep... messen zijn voor een kok een beetje heilig

)
Maar ik zou zeggen ga zo door, ik zie graag get eind resultaat!!
Ow, nog even dit, de messen op je foto; de bovenste is inderdaad een koks mes, die daar onder een uitbeen mes, en daar onder een groenten/tourneer mesje, dat zaag mes vergeten we maar even
Groeten, Curt (of wel koert)
Curt Roth, formally known as NicoR44.