Everything related to the integration for Revit.
By Lien Yu Tang
#396120
This is my scene in revit
Image

When I render, it showed this message

Image

some objects missed
Image

ps. This file I created at home, then took it to my office to render , is this the cause?
By Marton Day8
#396123
Hello,

From the error message it seems the plugin has problem with a material parameter.

Do you use the latest version of the plugin?

If it is possible, please send me your revit file and I will fix the problem.

Márton
By Marton Day8
#396143
Thanks,

It seems there is an invalid material in the scene, and this causes the error.
I don't know how it is possible. Does this scene work at your workplace and doesn't work at home, or it causes this error at both places?

Márton
By cosoli
#396146
Marton Day8 wrote:
Mon Dec 18, 2017 5:55 pm
Does this scene work at your workplace and doesn't work at home, or it causes this error at both places?
I only installed Maxwell at my workplace, so I didn't check this.
By cosoli
#396153
Marton Day8 wrote:
Mon Dec 18, 2017 10:10 pm
I just don't understand how is it possible that Revit returns with an invalid material identifier. (Maybe linked file missing?)

This is a beta version and the new GPU buttons are for the upcoming Maxwell version which is not available yet, but export should work better.
https://www.dropbox.com/s/upb6qpy0hukz9 ... a.zip?dl=0

Márton
It works!!!!! :D

tks!

Hey thanks for the help so far. I think the image[…]

4K Support not working

Oops. Sorry, I opened V4 not V5. The latter fits i[…]

Hi again dear customers, In the version we upload[…]

Hi, You can create it in the MXED and then use th[…]