Everything related to Studio.
User avatar
By Q2
#394303
thats the problem. i create three groups say for a cube, where the front and back are seperate groups and the rim is the third group. i then apply different materials like glass, plastic and matte glas to these groups and save the scene in studio. next time i open the scene two of my three triangle groups are missing an i have to create them again.

bug? feature?

anyone ?
User avatar
By T0M0
#394305
Works correctly here.

(I created cube, 3 triangle groups, applied 3 different materials, saved, rendered, closed, opened scene again and triangle groups were still there)

Win7x64 + Maxwell Studio 3.2.1.5
User avatar
By Q2
#394308
thing happens randomly here... sometimes they are all there, sometimes some dissapear.

and i have 5 different cubes and all my triangle groups have the same name per object. (front, back, sides)

maybe that creates a problem?
User avatar
By T0M0
#394309
Hmm... it still works correctly, even if I have multiple cubes with same name for triangle groups (personally I would never do this, naming convention should be unique for every object, triangle group, etc...).

Are you doing this in V3 or V4 ?
User avatar
By Q2
#394342
Q2 wrote:and is it correct that the triangle group name changes after reopening the scene from what i named it (front), to some thing like: "group glas"

???

Anyone? Cause right now it does not seem to bother what I name the triangle groups cause Maxwell Studio just changes it to " group Glas" for example, so why bother naming it correctly at all?

I'd be delighted to see an update come Siggraph ti[…]

4k screens

Hello, It is already solved. You will have it in […]

Hello! We have just released a new version of the[…]

Ok, now I understand. Thanks for the explanation. […]