User avatar
By zoppo
#230496
i'm in the middle of a big project - i exported 90% of my stuff from c4d to studio in the last days with the "old" plugin, textured there and so on.
it's nearly finished - due monday.

and now i have to import the last 10%, some missing stuff and some models with poly selections ...

... and the rotation changed from the first plugin to the new one. everything is turned 90°. how could that happen???
User avatar
By zoppo
#230509
Image
By Becco_UK
#230516
Maybe the new plugin is working correctly whereas the older one wasn't?
User avatar
By mashium123
#230524
Hm... in zoppos case... a way around this problem that I tried working is either turning the stuff 90degr or putting the old 1.5 plug in the lug folder for the duration of his actual project.
User avatar
By zoppo
#230527
mashium123 wrote:Hm... in zoppos case... a way around this problem that I tried working is either turning the stuff 90degr or putting the old 1.5 plug in the lug folder for the duration of his actual project.
i might have to turn all things before exporting, using the old plugin is no real alternative as it crashes with poly selections / multi mat. but ... you know that ... sigh ...

it's just ... the old question - how could something like this happen _again_ ... every time ... :roll:
User avatar
By zoppo
#233466
any news - any comments???

Image

Hey thanks for the help so far. I think the image[…]

4K Support not working

Oops. Sorry, I opened V4 not V5. The latter fits i[…]

Hi again dear customers, In the version we upload[…]

Hi, You can create it in the MXED and then use th[…]