Everything related to Maxwell network rendering systems.
By bitmover
#389289
After upgrading to 3.2 I can't get previews to come through. The log in the network monitor says: "ERROR: Error receiving preview data: The remote host closed the connection" but the manager says:

[10/November/2015 13:44:18] Display request from monitor: 10.0.150.214
[10/November/2015 13:44:18] Requesting display of job 2
[10/November/2015 13:44:18] NEW Display recepcion thread: Node:
[10/November/2015 13:44:18] Node: Render-01: render_info: Sending preview...7 percent
[10/November/2015 13:44:18] Node: Render-01: render_info: Preview sent
[10/November/2015 13:44:18] Display thread finished. File received from: Render-01: OK
[10/November/2015 13:44:18] Connection for sending display to monitor established
[10/November/2015 13:44:18] Display sent : 7 percent to the manager.
[10/November/2015 13:44:18] Display sent : 100 percent to the manager.
[10/November/2015 13:44:18] Display sent to monitor successfully!

I also tried getting a preview on a server that was running a monitor, manager and node and still got the error. The environment in all 64bit windows and everything is upgraded to 3.2. Renders still finish it's just the preview that doesn't work.

Any ideas?

Thanks in advance!
Joseph
Sketchup 2019.2

Same issue here, immediate bugsplat on export of a[…]

Moving license to a new computer?

I have the same problem. I've never had trouble ac[…]

Diamond DA42

That fuselage looks nicely resolved, well done to […]

Plugin Request Thread

What with the huge increase in AI, making our dear[…]