Page 1 of 1

Materials Library not working

Posted: Tue Dec 01, 2020 5:42 pm
by glassbathroom
Is the materials library no longer available? I get this when I try and login:-

"Gateway says: User does not belong to any of the requested groups. (Error: 5fc663e6a14c3)"

Any ideas?

Re: Materials Library not working

Posted: Tue Dec 01, 2020 6:20 pm
by luis.hijarrubia
Do you mean via web? Or on a particular software?

Re: Materials Library not working

Posted: Wed Dec 02, 2020 3:50 pm
by glassbathroom
I was trying via the web, but then I have just discovered how to access it through the rhino plugin, so all good. Thanks.

Re: Materials Library not working

Posted: Wed Dec 02, 2020 7:09 pm
by luis.hijarrubia
Yeah. We have changed to a new website on a new server due to some security issues. And we don't have material website frontend yet. I hope the web guys can have a new material frontend in 2021.

Re: Materials Library not working

Posted: Wed Dec 09, 2020 2:04 pm
by glassbathroom
Thanks Luis.

Re: Materials Library not working

Posted: Wed Jan 20, 2021 7:26 am
by Ed Folk
luis.hijarrubia wrote:
Wed Dec 02, 2020 7:09 pm
Yeah. We have changed to a new website on a new server due to some security issues. And we don't have material website frontend yet. I hope the web guys can have a new material frontend in 2021.
Hey Luis,
Any idea of when the materials page will be bakc up? MXED is really slow when loading through SKU.

thanks

Re: Materials Library not working

Posted: Sun Jan 31, 2021 8:54 pm
by Philippe LLOMBART
Any news about it ?