User avatar
By deadalvs
#239648
put to:
C:/windows/resources/themes

(restart box)

on desktop: RMB: properties
tab1: themes: dropdown ---> select mverta's theme

have fun !

* * *

only in the script editor it's nearly impossible to work since the cursor has the same color as the background ... could i change that ?

greets.
By lllab
#239732
hi,
does somebody else has problems with the 2nd video series?
i downloaded them 3x and always i get problems (terrible noise or crash) after half of the movies length? i have winxp sp2 with QT7.

cheers
Stefan
User avatar
By VisualImpact
#239740
Check the file size, sometimes they don't fully download and you get that funny static noise. I had to download one of them 3 times before I got the whole thing.
By lllab
#239746
yes i watch them in OT player(after manually downloaded it).

visual impact thats an idea i will look, thanks.
edit, yes file size isnt big enough. i guess it ended too early. i try again...
cheers
stefan
User avatar
By Mattia Sullini
#239816
Thanks a lot Mike. There is a great distance between arguing materials behaviours and having a definitive advice from a real long-experienced pro. Unvaluable effort, thanks again.
User avatar
By NoahPhense
#239843
newbie here..

Awesome tutorials Mike! Especially the 242. Stupid question: This doesn't
count for emitters right? Only materials.

- np
User avatar
By mverta
#239844
That's correct - but only for the emitter layer itself. If you use an emitter layer+BSDF layer, then the BSDF layer still should obey the 242 rule. But if you delete all BSDF's and just use an emitter layer, then you are not bound by the rule.

_Mike
By firebird
#239862
lllab wrote:hi,
does somebody else has problems with the 2nd video series?
i downloaded them 3x and always i get problems (terrible noise or crash) after half of the movies length? i have winxp sp2 with QT7.

cheers
Stefan
I had the same problem at the very end of part 1.

I downloaded this part again and it worked fine then, the .mov file had also the right size, befor some MB were missing. maybe you got some problems with your internet connection, since you are downloading this files 3 times in a row with the same problem occurring ???

cheers firebird
By lllab
#239917
thansk will try it with downloadmanager:-)
cheers
stefan

edit: thanks for the tip, this is a nice downloadmanager, and the videos work now:-)
By vinney57
#240112
Great stuff Mike. Thanks for these.
By numerobis
#240133
:shock: WOW!!!
Mike, thank you very much for these great videos! 8)

VERY helpful! :D
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Texture/finish lost in render.

Nothing?

I answered this question myself in Rhino 6 documen[…]

New developments for Maxwell 5.1

- First one the random color don't work with hdr[…]

Material preview

Yes, I have set Maxwell for Rhino as Current Rende[…]