User avatar
By w i l l
#306042
I'm having trouble saving an mxs from Solidworks 2008. It doesn't save all of the parts. I've had this trouble before (I think maybe it was to do with parts being lightweight) but can't remember how I fixed it!

Could someone please open this Solidworks assembly and save it out as an mxs (that shows all of the objects).

http://www.sendspace.com/file/9hb30q

Thanks.
By JDHill
#306051
I don't have SW2008 installed on this machine, but you should be able to export the assembly correctly by going to Scene Manager > Output > Export and checking 'Absolute coords'. Let me know if that takes care of the issue.
By JDHill
#306055
Yeah, you wanted an .mxs, not sw files...chalk that up to mental failure caused by a bad combination of it being five in the morning and the coffee not yet brewed. :)

Oh, on refreshing the page, I see you've managed it.
User avatar
By w i l l
#307177
JDHill wrote:Yeah, you wanted an .mxs, not sw files...chalk that up to mental failure caused by a bad combination of it being five in the morning and the coffee not yet brewed. :)

Oh, on refreshing the page, I see you've managed it.
No worries... this just happened again with another model. It's definitely camera's that cause this 'problem'... however it's probably not a 'problem' just something intentional that I don't understand/haven't looked into yet.
hardware question :)

I can easily create an usable render in 15/20 mi[…]

Maxwell for Rhino on Max missing Toolbar

Hello, For some reason, the Mac version of Rhino[…]

Let's talk about Maxwell 5.2

Price for sure matter a loot. Speed is the core i[…]

Materials translucent with V5.1

Well, the problems can be in the chair, the monito[…]