Page 1 of 1

LUX missing in plugin

Posted: Thu Jun 20, 2013 4:25 pm
by joaomourao
well, I really am having fun with the new plugin...
there is one thing that is missing for me... emitters with LUX option!
since Archicad is for architects we normally use emitters and its strength evenly on a surface. without the LUX option on the materials we are forced to use large amounts of watts (not recommended) in order to have a large surface providing light... and actually it takes time to tune these settings with surfaces with different areas...
in studio we have LUX and LUMINANCE wich are the same but with different units...
can we have this please, directly on archicad? :)
cheers!

Re: LUX missing in plugin

Posted: Fri Jun 21, 2013 3:52 pm
by Marton Day8
We can think about it:).

Re: LUX missing in plugin

Posted: Mon Jun 24, 2013 9:19 pm
by Marton Day8
I have added the missing emitter modes.

Please check the new plugin.

Márton

Re: LUX missing in plugin

Posted: Tue Jul 23, 2013 3:33 pm
by joaomourao
working like a charm!
i am ready for V3 turbo mode... :)
cheers!